Over

The Nailservice

The Nailservice is er als het jou uitkomt, ’s avonds en in het weekend. The Nailservice is er voor alle carrière tijgers, drukke mama’s en last minute afspraken. 

Kom langs voor een fancy single color of ga all out met nailart. Een heerlijk verwen-momentje na je drukke dag of in het weekend en ga met de mooiste nagels weer naar huis.

Over mij

Mijn naam is Esther en ik neem je hier even mee in het verhaal achter The Nailservice. Sinds deze zomer woon ik met mijn gezin in Castricum.

 

Een mooie single color of look met nailart maken mij altijd vrolijk als naar mijn handen kijk. Vooral als drukke mama, heb je soms niet genoeg tijd voor je zelf, dus mooie handen geven me dan altijd toch een verzorgd gevoel.

 

Sinds onze verhuizing werd het voor mij steeds lastiger mijn agenda af te stemmen met salons in de buurt en zo groeide bij mij het verlangen om zelf gellak te kunnen zetten. Ik heb afgelopen herfst een intensieve bootcamp gevolgd bij Lakwerk in Amsterdam. Hier heb ik van de beste nailtechs geleerd om met respect voor de natuurlijke nagel en de beste technieken mooie looks te maken. Dit werkte ook door in mijn omgeving, al mijn vrienden en familie zijn onderworpen aan een manicure dat uiteindelijk The Nailservice geboren is!

Producten

Ik werk alleen met producten en tools van goede kwaliteit, die je nagels niet beschadigen. Voorbeelden hiervan zijn Yinger, The Gelbottle en Crystal Nails.